Απόλλων Σμύρνης: Πάει με απουσίες στα Γιάννενα

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Πάει με απουσίες στα Γιάννενα

bet365

Δεν τα κατάφεραν να μπουν στην αποστολή του Απόλλωνα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Μπεξεβανίδης και Σλίβκα, εκτός και ο Μπρούνο Άλβες.

Ο Απόλλων Σμύρνης δίνει ακόμα ένα σημαντικό αγώνα για την επιβίωσή του αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (30/1 - 15:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έχει απουσίες στην αποστολή.

Σε αυτήν δεν μπήκαν τελικά οι Μπαξεβανίδης και Σλίβκα που ήταν αμφίβολοι. Εκτός είναι επίσης ο Μπρούνο Άλβες, που είναι τιμωρημένος, αλλά έχει και τραυματισμό με αποτέλεσμα να λείψει για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες, ενώ εκτός παραμένει ο Ντομίνγκες. Αντίθετα επιστρέφει ο Ιωαννίδης.

Η αποστολή του Μάρκο Γκρότε αποτελείται από τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Σορκάν, Ντεντάκη, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Γιακιμόφσκι, Δούμα, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Ντάουντα, Σίνιεβιτς, Βαν Λα Πάρα, Ιωαννίδη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα