Ατρόμητος: Με όλους τους νεοαποκτηθέντες στη Νίκαια

Newsroom
Ατρόμητος: Με όλους τους νεοαποκτηθέντες στη Νίκαια

bet365

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ιωνικό με τον Κρις Κόλμαν να παίρνει μαζί του στην αποστολή τους Ναμπί, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου και Τζοβάρα.

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί κόντρα στον Ιωνικό ο Ατρόμητος, καθώς στην αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, συμπεριλήφθηκαν όλοι οι νεοαποκτηθέντες. Συγκεκριμένα ο Κρις Κόλμαν θα έχει μαζί του τους, Ναμπί, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου και Τζοβάρα. Στον αντίποδα εκτός έμεινε ο Παπαδόπουλος ο οποίος υπολογίζεται και πάλι, αλλά λογικά θα είναι ανέτοιμος, ο Νάτσος που θα κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς, ο Μουνίθ που είναι τιμωρημένος, αλλά και οι Σπιριντόβιτς, Κωτσόπουλος. Όσον αφορά τον Σάλομον επιστρέφει από τιμωρία.

Αναλυτικά οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής, αλλά και την αποστολή τα εξής: «Την προετοιμασία της για την αυριανή (29/1, 17:15) αναμέτρηση στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής ολοκλήρωσε η ομάδα μας με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς λόγω ασθένειας και ως εκ τούτου δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Κρις Κόλμαν, ενώ ο Κώστας Κωτσόπουλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γιαννιώτης, Μανδάς, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Χαρίσης, Καρτάλης, Σάλομον, Έρλινγκμαρκ, Ναμπί, Ντένιτς, Μπεντινέλι, Ροτάριου, Νταβιώτης, Κλωναρίδης, Κουλούρης, Τζαβίδας

Όσοι παίκτες είναι διαθέσιμοι και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πήδουλα».

Αποστολή Ατρομήτου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα