ΑΕΚ - Βόλος: Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση

Newsroom
ΑΕΚ - Βόλος: Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση

bet365

Η ΑΕΚ, όπως αναμενόταν, και στο ματς με τον Βόλο δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία 1.000 θεατών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Σταθερή παραμένει στη θέση της η ΑΕΚ να μην διαχωρίζει τους φιλάθλους της ως προς το όριο των 1.000 θεατών στα γήπεδα με συνέπεια και το παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή (30/1 - 17:15) να διεξαχθεί και αυτό κεκλεισμένων των θυρών.

Την ίδια στιγμή, από το πρωί είχε αρχίσει ο καθαρισμός του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου από το χιόνι, κάτι που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία), ενώ συνεχίζεται και στα υπόλοιπα σημεία.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο αναφέρει:

«Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί και ο κυριακάτικος αγώνας της ομάδας μας με τον Βόλο ΝΠΣ (ΟΑΚΑ, 17.15). Οπως από την πρώτη στιγμή είχε διευκρινίσει η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα