Άρης: Η «καραμπόλα» που άνοιξε τον δρόμο για τον Ζοάο Κλάους

Άρης: Η «καραμπόλα» που άνοιξε τον δρόμο για τον Ζοάο Κλάους

Newsroom
Άρης: Η «καραμπόλα» που άνοιξε τον δρόμο για τον Ζοάο Κλάους

bet365

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Άρη με τη Χόφενχαϊμ για τη μεταγραφή του 24χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Ζοάο Κλάους ο οποίος μάλιστα προκάλεσε την αποχώρησή του από τη Σταντάρ Λιέγης.

Το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι ο τρόπος καθώς το συμβόλαιο του Ζοάο Κλάους στη Χόφενχαϊμ λήγει τον προσεχή Ιούνη. Αυτή η εξέλιξη ήταν εξάλλου ξαφνική τόσο για τη γερμανική ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του όσο και για τον ίδιο τον Βραζιλιάνο επιθετικό ο οποίος επρόκειτο να ολοκληρώσει τη χρονιά στη Σταντάρ Λιέγης στην οποία ήταν δανεικός από τον Γενάρη του περασμένου χρόνου. Και μάλιστα, στη βελγική ομάδα δεν είχε απλά πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά ήταν από τους παλιότερους παίκτες της ομάδας.

Τα δεδομένα άλλαξαν γι’ αυτόν πριν από μικρό χρονικό διάστημα και μετά από την ήττα της Σταντάρ Λιέγης στη δικαστική διαμάχη με τη Σιντ Τρούιντεν. Για την ακρίβεια, η πρώτη δεν είχε καταβάλλει στη Σιντ Τρούιντεν το ποσοστό που της ανήκε από την πώληση του Βραζιλιάνου Εντμίλσον σε ομάδα του Κατάρ και βάσει απόφασης δικαστηρίου θα έπρεπε να πληρώσει ποσό 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Σταντάρ Λιέγης έβαλε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τον δανεισμό του Ζοάο Κλάους, πράγμα το οποίο εκνεύρισε τον Βραζιλιάνο επιθετικό σε σημείο μάλιστα να αποχωρήσει από την ομάδα και να ζητήσει από τη Χόφενχαϊμ την άμεση επιστροφή του στη Γερμανία. Εκεί εμφανίστηκε ο Άρης και πρότεινε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με option αγοράς και μένει να φανεί το τελικό deal μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα