«Η Πόρτο θέλει να τελειώσει σήμερα την μεταγραφή του Σεμέδο»

Κώστας Τόπας
«Η Πόρτο θέλει να τελειώσει σήμερα την μεταγραφή του Σεμέδο»

bet365

Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Πόρτο ευελπιστεί μέχρι σήμερα να ολοκληρώσει θετικά την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό.

Το σίριαλ μεταξύ Πόρτο και Ολυμπιακού συνεχίζεται. Την Δευτέρα (31/01) ολοκληρώνεται το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και μέχρι τότε, ο Ρούμπεν Σεμέδο ελπίζει να έχει αποχωρήσει προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Το αποκλειστικό δημοσίευμα της «O Jogo», αναφέρει ότι ίσως και σήμερα ο Πορτογάλος στόπερ ενδέχεται να αφήσει τους Πειραιώτες προκειμένου να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να υπογράψει με τους «δράκους». Μάλιστα, οι Πορτογάλοι τονίζουν ότι η Πόρτο ευελπιστεί να ολοκληρώσει εντός της ημέρας, την μεταγραφή του 27χρονου αμυντικού.

Οπως υπογραμμίζεται η συμφωνία προβλέπει καταρχήν δανεισμό, με τον Ολυμπιακό να εισπράττει 1 εκατομμύριο ευρώ προς το παρόν, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό ακόμα αν θα προβλέπεται υποχρεωτική αγορά με τη λήξη του δανεισμού.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα