ΟΑΚΑ: Ξεκίνησε η επιχείρηση εκχιονισμού για το ΑΕΚ - Βόλος

ΟΑΚΑ: Ξεκίνησε η επιχείρηση εκχιονισμού για το ΑΕΚ - Βόλος

Newsroom
ΟΑΚΑ: Ξεκίνησε η επιχείρηση εκχιονισμού για το ΑΕΚ - Βόλος

bet365

Στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/01) η επιχείρηση εκχιονισμού προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο την Κυριακή (30/01, 17:15).

Η καταιγίδα «Ελπίδα» άφησε μεγάλη ποσότητα χιονιού στο ΟΑΚΑ, ωστόσο στην ΑΕΚ καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε το γήπεδο να καθαριστεί από τη μεγάλη ποσότητα χιονιού και να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή (30/01, 17:15).

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/01) ξεκίνησε με επικεφαλής βεβαίως τη διοίκηση του Σταδίου η επιχείρηση εκχιονισμού προκειμένου να είναι «οκ» το γήπεδο για το ματς της Ένωσης την Κυριακή. H κατάσταση παραμένει δύσκολη και μέσα στο γήπεδο από το χιόνι που παραμένει πολύ στον αγωνιστικό χώρο αλλά και γύρω από το ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου το Ολυμπιακό Στάδιο να φιλοξενήσει την Κυριακή (30/01, 17:15) τον αγώνα της Ένωσης με τον Βόλο, για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten.

oaka1
Ξεκίνησε η επιχείρηση εκχιονισμού στο ΟΑΚΑ
οακα2
Από το πρωί άνθρωποι του ΟΑΚΑ και της ΑΕΚ στο γήπεδο για να καθαριστεί το γήπεδο
οακα3
Αρκετό το χιόνι τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα