Μαρτίνς για το νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024: «Βασιστείτε πάνω μου»

Μαρτίνς για το νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024: «Βασιστείτε πάνω μου»

Δημήτρης Σαμόλης
Μαρτίνς για το νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024: «Βασιστείτε πάνω μου»

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 και έστειλε το μήνυμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη να βασιστεί πάνω του.

Ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς με αφορμή το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024. Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στο MEGA:

«Είναι μεγάλη ευτυχία και μεγάλη υπερηφάνεια αυτό που ζω αυτή τη στιγμή, όλοι γνωρίζουμε ότι νιώθω σαν το σπίτι μου. Νιώθω ευπρόσδεκτος. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος μου δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω και να κάνω αυτό που αρέσει στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου για όλη τη δουλειά, την αφοσίωση, την εργασία μου, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι με επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό».

O Βαγγέλης Μαρινάκης, υπενθυμίζεται, ανέφερε:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι καλός φίλος, μέλος της οικογένειάς μας, γιατί πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος, μπορείς να τον εμπιστεύεσαι, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Για αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά για να ανανεώσουμε για τα δύο χρόνια.

Δεδομένη η αγάπη του για τον Ολυμπιακό, όπως δεδομένη είναι η εκτίμηση η δική μας στο πρόσωπό του. Είμαστε χαρούμενοι, τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι κοντά μας, να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια, όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα