Ολυμπιακός: Η απόκτηση των Καρβάλιο και Κανέ αυξάνει τις επιλογές στο κέντρο

Ολυμπιακός: Η απόκτηση των Καρβάλιο και Κανέ αυξάνει τις επιλογές στο κέντρο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η απόκτηση των Καρβάλιο και Κανέ αυξάνει τις επιλογές στο κέντρο

bet365

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Αφρικανός χαφ θα δώσουν τη δυνατότητα στον Μαρτίνς να πάρει έξτρα βοήθειες για τον άξονά του.

Ζοάο Καρβάλιο και Μαμαντού Κανέ λοιπόν. Δύο παίκτες που αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό (για είμαστε ακριβείς ο Κανέ είχε αποκτηθεί από το καλοκαίρι και γύρισε από τον δανεισμό του από τη Νέφτσι) και μπορούν να καλύψουν τις θέσεις 8 και 10 (ο Πορτογάλος) και 6 και 8 αντίστοιχα (ο Αφρικανός). Δύο ποδοσφαιριστές με εμπειρία από την Ευρώπη (ο Καρβάλιο αναμφίβολα παραπάνω λόγω Αγγλίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας) αλλά και με χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν τον Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό.

Ο Καρβάλιο κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Και ο Κανέ σε αμυντικό επίπεδο και από πλευράς τρεξιμάτων, έντασης και πίεσης στον αντίπαλο.

Ουσιαστικά στον Ολυμπιακό βλέποντας φέτος πως το κέντρο της ομάδας δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι και ενόψει του δύσκολου προγράμματος που υπάρχει στη συνέχεια αξιολόγησαν έτσι την κατάσταση ώστε να καταλήξουν πως χρειάζονται έξτρα παίκτες. Έχει όμως το ενδιαφέρον του να δούμε και να συνοψίσουμε το πως διαμορφώνεται το... παζλ του ρόστερ των Πειραιωτών μετά την ένταξη των Καρβάλιο και Κανέ στην ομάδα (και ενώ ο 24χρονος Καρβάλιο παίζει και εξτρέμ).

  • Εξάρια: Γιαν Εμβιλά και Μαμαντού Κανέ (σε αυτή τη θέση μπορούν να συμβάλλουν και οι Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης και... πειραματικά ο Καρμπόβνικ)
  • Οκτάρια: Μαντί Καμαρά, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο (σε αυτή τη θέση μπορεί να βοηθήσει και ο Μαμαντού Κανέ)
  • Δεκάρια: Καρβάλιο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Αγκιμπού Καμαρά και Λόπες (δεκάρι παίζει και ο Γκάρι Ροντρίγκες)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα