ΟΑΚΑ: Ξεκινάει επιχείρηση εκχιονισμού για το ΑΕΚ - Βόλος

ΟΑΚΑ: Ξεκινάει επιχείρηση εκχιονισμού για το ΑΕΚ - Βόλος

Newsroom
ΟΑΚΑ: Ξεκινάει επιχείρηση εκχιονισμού για το ΑΕΚ - Βόλος

bet365

Στην ΑΕΚ καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε το ΟΑΚΑ να καθαριστεί από τη μεγάλη ποσότητα χιονιού και να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή (30/01, 17:15).

Η καταιγίδα «Ελπίδα» άφησε μεγάλη ποσότητα χιονιού στο ΟΑΚΑ, ενώ εξαιτίας των καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε και ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη Τετάρτη (26/01).

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στον Βόλο, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/01, 17:15) στο Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο θα λειτουργήσει την Πέμπτη μόνο για προπονήσεις αθλητών και ομάδων.

Το πρωί της Παρασκευής (29/01) θα ξεκινήσει με επικεφαλής βεβαίως τη διοίκηση του Σταδίου η επιχείρηση εκχιονισμού προκειμένου να είναι «οκ» το γήπεδο για το ματς της Ένωσης την Κυριακή. Πάντως η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη και μέσα στο γήπεδο από το χιόνι που παραμένει πολύ στον αγωνιστικό χώρο αλλά και γύρω από το ΟΑΚΑ.

Χρειάζεται αρκετή δουλειά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα, ωστόσο εκτιμάται ότι με τη συνδρομή και των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Το σημαντικό βέβαια είναι είναι να πέσει το ύψος του χιονιού που καλύπτει τον αγωνιστικό χώρο αυτή τη στιγμή, ώστε να καθαριστεί το υπόλοιπο χωρίς να υπάρξει φθορά στον χλοοτάπητα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα