Απόλλων Σμύρνης: Εκτίει με ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπρούνο Αλβες, ξεκαθαρίζει για Μπαξεβανίδη-Σλίβκα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης: Εκτίει με ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπρούνο Αλβες, ξεκαθαρίζει για Μπαξεβανίδη-Σλίβκα

bet365

Στην προπόνηση της Παρασκευής θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή ή όχι των Μπαξεβανίδη-Σλίβκα. Εκτίει με ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπρούνο Αλβες.

Η προπόνηση της Πέμπτης (27/1) πραγματοποιήθηκε για τον Απόλλωνα στο κλειστό της Ριζούπολης και αύριο (28/1) στο Γαλάτσι, σε γήπεδο το οποίο διαθέτει πλαστικό τάπητα.

Ο Γκρότε μάλιστα, αύριο θα έχει πιο σαφή εικόνα για την κατάσταση της υγείας των Μπαξεβανίδη και Σλίβκα εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ. Από την άλλη, ο Μπρούνο Άλβες δηλώθηκε στο συγκεκριμένο ματς (4 κίτρινες) ενώ ο Λισγάρας δεν θα παίξει με Παναιτωλικό.

Ο Βέρχουλστ, για τον οποίο υπήρξε ανησυχία λόγω του άσχημου τραυματισμού του στο ματς με τον Αστέρα, ξεκουράστηκε σήμερα όπως έχουν πει οι γιατροί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα