Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί κάνουν πίσω για Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί κάνουν πίσω για Μπρινιόλι

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί κάνουν πίσω για Μπρινιόλι

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να κάνει «παζάρια» για τον Μπρινιόλι και το γεγονός πως αξιώνει μεγάλη προσφορά σε ενδεχόμενη παραχώρηση, κάνει την Σπαλ να στρέφεται σε άλλες λύσεις για τη θέση του γκολκίπερ.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του.

Ωστόσο, με δεδομένο πως έχει κερδίσει τη θέση του βασικού πορτιέρε του Παναθηναϊκού, είναι ανάλογες και οι απαιτήσεις του «τριφυλλιού» από οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία διάθεση ν' ακούσουν προσφορές που δεν θεωρούνται αρκετά υψηλές και κάπως έτσι απομακρύνεται και η Σπαλ.

Όπως αναφέρει το tuttomercatoweb, η ομάδα της Serie B που ενδιαφερόταν για τον Μπρινιόλι, αποχωρεί και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της προς τον Άλεξ Κορντάζ της Ίντερ.

Ο 39χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στους «νερατζούρι» από το καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την Κροτόνε μετά τον υποβιβασμό της. Ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει καμία εμφάνιση με το κλαμπ του Μιλάνου...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα