«Ο Σεμέδο ελπίζει ότι ο Ζόρζε Μέντες θα ξεμπλοκάρει την μεταγραφή του στην Πόρτο»

«Ο Σεμέδο ελπίζει ότι ο Ζόρζε Μέντες θα ξεμπλοκάρει την μεταγραφή του στην Πόρτο»

Κώστας Τόπας
«Ο Σεμέδο ελπίζει ότι ο Ζόρζε Μέντες θα ξεμπλοκάρει την μεταγραφή του στην Πόρτο»

bet365

Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο ελπίζει στον Ζόρζε Μέντες να ξεμπλοκάρει την κατάσταση και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Πόρτο.

Την Δευτέρα (31/01) ολοκληρώνεται το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και μέχρι τότε, ο Ρούμπεν Σεμέδο ελπίζει να έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να κλείσει η μεταγραφή του στην Πόρτο.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η «Α Βola», υποστηρίζει ότι ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος γυμνάζεται ατομικά στην Αθήνα προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, ελπίζει ότι ο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες θα μπορέσει να ξεμπλοκάρει την κατάσταση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ώστε η μεταγραφή του στους «δράκους» να μπει στην τελική ευθεία και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Στην υπόθεση του Σεμέδο έχει εμπλακεί πλέον και ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, έχει κάνει αρκετές δουλειές με τους Πειραιώτες και παράλληλα διατηρεί άριστες σχέσεις με την Πόρτο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα