Ολυμπιακός: Tην Πέμπτη στην Αθήνα Καρβάλιο - Κεϊτά

Ολυμπιακός: Tην Πέμπτη στην Αθήνα Καρβάλιο - Κεϊτά

Newsroom
Ολυμπιακός: Tην Πέμπτη στην Αθήνα Καρβάλιο - Κεϊτά

bet365

Ο Ζοάο Καρβάλιο θα ταξιδέψει στην Αθήνα την Πέμπτη για να κλείσει στον Ολυμπιακό ενώ την ίδια ημέρα έρχεται και ο Ντιμπί Κεϊτά.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τομαράς, Δημήτρης Σαμόλης

Η υπόθεση του 24χρονου μεσοεπιθετικού φαινόταν να είχε... παγώσει τις τελευταίες ημέρες. Παρόλα αυτά η υπόθεση του Ζοάο Καρβάλιο για τον Ολυμπιακό φαίνεται να προχωράει.

Αρχικά από αγγλικές πηγές και τη SunSport προέκυψε πως ο Πορτογάλος θα αφιχθεί την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να πιάσει Λιμάνι. Στη συνέχεια η σχετική πληροφορία επιβεβαιώθηκε από ανθρώπους κοντά στη Φόρεστ και από τον Ολυμπιακό. Ο Καρβάλιο που έχει μιλήσει ήδη με τον Πέδρο Μαρτίνς με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν έκανε προπόνηση την Τετάρτη στη Φόρεστ και την Πέμπτη θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του για να βρεθεί στην Ελλάδα.

Για την ακρίβεια την Πέμπτη στις 17:50 είναι προγραμματισμένη η άφιξη στο «Ελ. Βενιζέλος» των Κεϊτά και Καρβάλιο.

Ο 24χρονος Ζοάο Καρβάλιο φέτος είχε 8 αγώνες με 2 γκολ. Ο Καρβάλιο είναι οκτάρι και δεκάρι και παίζει και έξω αριστερά στον άξονα. Έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα και έχει παίξει σε Ισπανία και Αγγλία εκτός από την Πορτογαλία.

Ο Ντιμπί Κεϊτά από την άλλη είναι γεννημένος στις 8 Ιουλίου 2003 και έχει ύψος 1.81. Γεννήθηκε στο Τολέδο της Ισπανίας (και παρότι έχει καταβολές από το Μάλι έχει και ισπανικό διαβατήριο) και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Από τη Ράγιο Βαγιεκάνο μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, το 2016. Ο Κεϊτά σε πρώτη φάση βέβαια προορίζεται για τη Β' ομάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα