Χουάνκαρ: Καταφθάνουν προτάσεις από Ισπανία, Τουρκία και ΗΠΑ

Χουάνκαρ: Καταφθάνουν προτάσεις από Ισπανία, Τουρκία και ΗΠΑ

Κώστας Ζάλιαρης
Χουάνκαρ: Καταφθάνουν προτάσεις από Ισπανία, Τουρκία και ΗΠΑ

bet365

Ο Χουάνκαρ με τις εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν φαίνεται πως έχει προσελκύσει πλήθος ομάδων που του έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Όπως αναφέρει η AS ο Ισπανός αριστερός φουλ μπακ του «τριφυλλιού» έχοντας μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, καλείται ν' αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του και αυτή τη στιγμή οι επιλογές είναι αρκετές.

Το ισπανικό Μέσο τονίζει ότι ο Χουάνκαρ έχει δεχθεί προτάσεις από συλλόγους που βρίσκονται τόσο στην πατρίδα του, όσο και στην Τουρκία, το Μεξικό, τις ΗΠΑ αλλά και την Ελλάδα.

Με 16 συμμετοχές ως βασικός σε 19 ματς πρωταθλήματος και με σύνολο λεπτών συμμετοχής στα 1,391, ο Χουάνκαρ έχει καταφέρει να κάνει αρκετά κλαμπ της Ευρώπης να σημειώσουν το όνομά του.

Οι Γρανάδα και Εσπανιόλ είναι ανάμεσα στις ομάδες από την πατρίδα του που τον έχουν προσθέσει στη λίστα τους, ενώ, το δημοσίευμα αναφέρεται και στην επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει αλλά και σε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του πλάγιου οπισθοφύλακα.

Από την Τουρκία, η Γαλατασαράι είναι αυτή που παρουσιάζεται ως «μνηστήρας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα