ΠΑΟΚ: Αναγνώριση των Πορτογάλων για Σοάρες και Μπότο στο twitter (pics)

ΠΑΟΚ: Αναγνώριση των Πορτογάλων για Σοάρες και Μπότο στο twitter (pics)

ΠΑΟΚ: Αναγνώριση των Πορτογάλων για Σοάρες και Μπότο στο twitter (pics)

bet365

Οι Πορτογάλοι στο twitter αναγνωρίζουν την καθοριστική συμβολή που είχε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, στο θέμα της απόκτησης του Φιλίπε Σοάρες από τη Μορεϊρένσε.

Ο Φιλίπε Σοάρες θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και είναι αρκετά μεγάλος ο αντίκτυπος της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από έξι μήνες η Πόρτο ήταν έτοιμη να βγάλει 4 έως 6 εκατομμύρια ευρώ από το ταμείο της για να τον αποκτήσει, με την Μπενφίκα λίγο νωρίτερα να κάνει σκέψεις επιστροφής του στο «Ντα Λουζ» μιας και ο 22χρονος μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες των Λουζιτανών.

Η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που εξέπληξε τους Πορτογάλους, οι οποίοι σχολιάζοντας την σημερινή είδηση του περιπετειώδους ταξιδιού του Φιλίπε Σοάρες στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με τους «ασπρόμαυρους» έδωσαν τα credit τους στον Ζοσέ Μπότο.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» είχε καθοριστική συμβολή στη μεταγραφή του 22χρονου χαφ κάτι που αποτυπώθηκε απ’ ότι έγραψαν σήμερα στο twitter οι συμπατριώτες του.

Ας δούμε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά tweet με αναφορές τόσο στην ποδοσφαιρική αξία του Σοάρες, όσο και στην συμβολή του Μπότο.

«Ο Ζοσέ Μπότο στον ΠΑΟΚ. Ποιον θα ψάξει στο μεταγραφικό παζάρι; Τον Φιλίπε Σοάρες. Ωστόσο, εδώ στην Πορτογαλία, δεν αναγνώρισαν ποτέ την ποδοσφαιρική αξία του Φιλίπε. Συνεχίζω να λέω ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που θα μπορούσε να είναι μέλος οποιασδήποτε ομάδας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα», γράφει ο Ραφαέλ Πατσέκο από την εξιδεικευμένη ιστοσελίδα «futebol de bancada». Και προσθέτει: «Η Μπενφίκα θα ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να ωφεληθεί περισσότερο από την παρουσία του Σοάρες, καθώς είναι ξεκάθαρα ένας δημιουργικός μέσος από τις πίσω ζώνες τερματισμού, που τέτοιους η Μπενφίκα δεν έχει».

Κάποιοι αναρωτιούνται και για το τίμημα της μεταγραφής. «Προσφορά 3 εκατομμύρια ευρώ. Η Μορεϊρένσε θα ζητούσε το ίδιο ποσό αν ήταν κάποια ομάδα από τους μεγάλους; Ανυπομονώ πολύ να δω πόσοι ακόμα παίκτες πάνε στον ΠΑΟΚ, που έχει τον Ζοσέ Μπότο. Πόσο μας λείπεις από τη Μπενφίκα μας…».

«Ο Χοσέ Μπότο έχει βάλει την υπογραφή του στον ΠΑΟΚ», γράφει ένας άλλος Πορτογάλος και συμπληρώνει για τον Σοάρες: «Είναι καλύτερος από κάθε μέσο της Μπενφίκα»!

Τα θετικά σχόλια για τον Μπότο συνεχίστηκαν την ίδια στιγμή που υπάρχει αρκετή γκρίνια για την στάση της Μπενφίκα, που άφησε τον Φιλίπε Σοάρες να φύγει μέσα από τα χέρια της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα