Απόλλων Σμύρνης: Αγωνία για τον Βέρχουλστ που αποχώρησε με φορείο και πήγε στο νοσοκομείο

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Αγωνία για τον Βέρχουλστ που αποχώρησε με φορείο και πήγε στο νοσοκομείο

bet365

Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα Σμύρνης αποχώρησε με φορείο έχοντας τραυματιστεί και πέφτοντας στο έδαφος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν οι παίκτες του Αστέρα και του Απόλλωνα με τον τραυματισμό του Βέλγου τερματοφύλακα. Ο Βέρχουλστ, ο έμπειρος γκολκίπερ του Απόλλωνα Σμύρνης, έγινε αλλαγή στο 59' του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω τραυματισμού και ειδικά στην αρχή υπήρξε μεγάλη αγωνία για την κατάστασή του και ενώ βγήκε με φορείο από το γήπεδο και του τοποθετήθηκε κολάρο.

Ο τραυματισμός του Βέρχουλστ επήλθε όταν συγκρούστηκε με τον Σίτο. Ο πορτιέρε του Απόλλωνα βρέθηκε στο έδαφος και δεν κουνιόταν και ενώ είχε χτυπήσει και νωρίτερα στο κεφάλι σε φάση με τον Κρέσπι. Ο Βέρχουλστ πάντως μετέβη σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Πρόσφατα ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Νταβίνο Βέρχουλστ, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν μίλησε για τη μάχη της κορούλας του με τον καρκίνο, αλλά και το πως αυτές οι στιγμές, τον ώθησαν να δημιουργήσει το ίδρυμα ΚΟΜΟΚ. Διαβάστε ξανά εδώ τα όσα συγκλονιστικά είχε πει για την κόρη του.

ΒΕΡΧΛΟΥΣΤ

ΒΕΡΧΛΟΥΣΤ 1

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα