Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ και το παρθενικό γκολ του Σάστρε (vid)

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ και το παρθενικό γκολ του Σάστρε (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ και το παρθενικό γκολ του Σάστρε (vid)

bet365

Δείτε όλα όσα κατέγραψε η παρακάμερα των «ασπρόμαυρων» από το άνετο και εμφατικό πέρασμα του ΠΑΟΚ από το «Πανθεσσαλικό» επί του ΝΠΣ Βόλος με 4-0.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα στο «Πανθεσσαλικό» απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος και το 4-0 ήρθε με τα γκολ τεσσάρων διαφορετικών σκόρερ.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σκοράροντας για έκτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα και ισοφαρίζοντας ένα ρεκόρ 49 ετών, ο Ίνγκι Ίνγκασον βρήκε δίχτυα για το 0-2 και στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Σάστρε και Άκπομ.

Η «παρακάμερα» των «ασπρόμαυρών» απαθανάτισε και εστίασε στο παρθενικό γκολ του Ισπανού αμυντικού στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του «Δικεφάλου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα