ΠΑΟΚ: Την Τρίτη (25/1) αναμένεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σοάρες

ΠΑΟΚ: Την Τρίτη (25/1) αναμένεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σοάρες

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Την Τρίτη (25/1) αναμένεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σοάρες

bet365

Ο Πορτογάλος χαφ λογικά θα μπορέσει αύριο να ταξιδέψει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Μορεϊρένσε στον ΠΑΟΚ.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σ’ ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της χώρας ανέβαλαν την προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα άφιξη του Φιλίπε Σοάρες στη Θεσσαλονίκη.

Ο 22χρνος Πορτογάλος χαφ αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (24/1) από τη Λισαβόνα συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, ωστόσο η κακοκαιρία που επικρατεί στην Αθήνα είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις του εσωτερικού.

Ο Σοάρες θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα και την Τρίτη (25/1) αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα μπορέσει να ταξιδέψει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει τις επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα