Παναιτωλικός: Ο Φλόρες το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής (vid)

Newsroom
Παναιτωλικός: Ο Φλόρες το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής (vid)

bet365

Το γκολ του Ντέμπι Φλόρες του Παναιτωλικού κόντρα στον Ατρόμητο, ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 15ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Παίρνοντας το 76% των ψήφων, το γκολ του Ντέμπι Φλόρες αναδείχθηκε το καλύτερο της 15ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού με ένα φοβερό γυριστό είχε σκοράρει εναντίον του Ατρομήτου και δεν θα μπορούσε κάποιο άλλο τέρμα να το ξεπεράσει.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά της επίσημης ιστοσελίδας της Λίγκας έχει ως εξής: «Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Interwetten Best Goal της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten:

1/ Ν. Φλόρες 76,08%

2/ Μαουρίτσιο 13,02%

3/ Μ. Καμάου 4,62%

4/ Κ. Σόνι 3,82%

5/ Τ. Άκπομ 2,46%».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα