Παναθηναϊκός: Ακυρώθηκε η προπόνηση λόγω του χιονιά (vids)

Παναθηναϊκός: Ακυρώθηκε η προπόνηση λόγω του χιονιά (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ακυρώθηκε η προπόνηση λόγω του χιονιά (vids)

bet365

Με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ν' απαθανατίζουν τις στιγμές και τον χιονιά που πλήττει την Αττική, ακυρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Εν αναμονή οδηγιών από την ΕΠΟ για το ματς του Κυπέλλου...

Οι «πράσινοι» φυσικά δεν γνωρίζουν αν θα μπορέσουν να παίξουν απέναντι στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα το απόγευμα της Τρίτης για τον επαναληπτοικό προημιτελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας και δεν κατάφεραν να προπονηθούν το πρωί της Δευτέρας.

Ο χιονιάς «έντυσε» στα λευκά το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο στο οποίο θα δούλευε με την ομάδα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι παίκτες έμειναν ν' απαθανατίζουν τις στιγμές και τελικά πήραν τ' αυτοκίνητά τους για να φύγουν.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν πλέον οδηγίες από την ΕΠΟ για το ματς της Τρίτης στην Καρδίτσα, αφού η κακοκαιρία έχει προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα για την μετακίνηση της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα