Βαλμπουενά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Βαλμπουενά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Newsroom
Βαλμπουενά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στάθηκε στον παράγοντα ψυχολογία που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις νίκες επέστρεψε απόψε (23/1) ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βαλμπουενά μίλησε μετά το ματς στη NOVA και στάθηκε στον παράγοντα ψυχολογία που πήραν οι «ερυθρόλευκοι». «Ηταν μια νίκη που την είχαμε ανάγκη. Την χρειαζόμασταν. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάρουμε και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας. Είναι ένας μήνας με πολλά ματς. Έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι ιδίως στα δύσκολα, δυνατοί και σαν οικογένεια ώστε να φτάνουμε στις νίκες και να τις απολαμβάνουμε μαζί».

Κλείνοντας τους μεταφέρθηκε και πως συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την ομάδα. ««Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που παίζω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Χαίρομαι και θέλω να κερδίζω τίτλους με την ομάδα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα