Μασούρας: «Να κάνουμε τότε τον σταυρό μας να σκοράρω...»

Μασούρας: «Να κάνουμε τότε τον σταυρό μας να σκοράρω...»

Δημήτρης Σαμόλης
Μασούρας: «Να κάνουμε τότε τον σταυρό μας να σκοράρω...»

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως όποτε σκοράρει ο Ολυμπιακός κερδίζει και έδωσε χαριτολογώντας απάντησε: «Ας κάνουμε τότε το εαυτό μας να σκοράρω».

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο παίκτης που άνοιξε το σκορ ήταν ο Γιώργος Μασούρας. Όταν κλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα να σχολιάσει το γεγονός πως όποτε σκοράρει οι «ερυθρόλευκοι» κερδίζουν, απάντησε:

«Να κάνουμε τότε όλοι τον σταυρό μας να σκοράρω για να κερδίζουμε. Πλάκα κάνω. Είναι πάντα σημαντικό όταν σκοράρω για την αυτοπεποίθηση. Πρέπει όλοι να παλεύουμε». Νωρίτερα επεσήμανε: «Ο καθένας καταλαβαίνει ότι όταν ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο ισοπαλίες, είναι κάτι που έπρεπε να αλλάξει άμεσα. Το συζητήσαμε όλη την εβδομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Να βελτιώσουμε δηλαδή τη συνεχόμενη ένταση και να τελειώνουμε νωρίτερα τα παιχνίδια».

Για την επιθετική του δυστοκία το τελευταίο διάστημα:
«Οταν ένας επιθετικός δεν κάνει αυτά για τα οποία τον χρειάζεται η ομάδα, δηλαδή να δίνει ασίστ και να σκοράρει, υπάρχει ένα βάρος. Έχω όμως καλό περίγυρο και με στηρίζουν».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα