ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ βρήκε δίχτυα σε γκολ που μέτρησε μετά από 92 μέρες

ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ βρήκε δίχτυα σε γκολ που μέτρησε μετά από 92 μέρες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ βρήκε δίχτυα σε γκολ που μέτρησε μετά από 92 μέρες

bet365

Τέλος στην... γκίνια και στην «αφλογιστία» έβαλε ο Στίβεν Τσούμπερ απέναντι στον Ατρόμητο, σκοράροντας έπειτα από 92 μέρες με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ήταν 24 Οκτωβρίου του 2021 όταν στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, ο Στίβεν Τσούμπερ με ένα γκολ και δύο ασίστ έπαιρνε ξανά από το χέρι την ΑΕΚ οδηγώντας την στη νίκη με 1-3. Ο 30χρονος Ελβετός διεθνής μέσος είχε ξεκινήσει «γκαζωμένος» τη σεζόν με πέντε γκολ και δύο ασίστ, αποτελώντας τον MVP της Ένωσης εκείνη την περίοδο.

Από εκεί και μετά όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο καλά για τον Τσούμπερ. Κάτι η... γκίνια στα τρία γκολ που σημείωσε με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αλλά ακυρώθηκαν από το VAR για οφσάιντ στην... τρίχα, κάτι ένας τραυματισμός που δεν του επέτρεψε να είναι στο 100%, κάτι και το ντεφορμάρισμα με όχι τόσο καλές τελικές ενέργειες, κρατούσαν τον Ελβετό σταρ της ΑΕΚ σε «αφλογιστία».

Ο ίδιος ήθελε οπωσδήποτε να πάρει και πάλι τον ρόλο του «σούπερ Τσούμπερ» για την ΑΕΚ μέσα στο 2022, κάτι που θα εκτόξευε και συνολικά την Ένωση δεδομένης της αξίας του. Και η αρχή γι' αυτό ενδεχομένως να έγινε στο διπλό της ΑΕΚ στο Περιστέρι. Εκεί μετά από 92 μέρες ο Τσούμπερ εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Λιβάι Γκαρσία βρήκε ξανά δίχτυα σε γκολ που μέτρησε τελικά και έβαλε και πάλι τα χέρια του στο πρόσωπο, κλείνοντας τα μάτια, στον συνηθισμένο πανηγυρισμό του.

«Υπήρξαν δυο εβδομάδες που είχα τραυματισμό. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα αυτό το διάστημα. Είναι λογικό όταν δεν σκοράρεις να μην είσαι στα καλά σου. Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ο Τσούμπερ. Η ΑΕΚ είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μπορεί και σκοράρει κι ας μην βοηθούσα τόσο εγώ σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε ο ίδιος μετά το παιχνίδι στις δηλώσεις του στη NOVA. Ο Ελβετός διεθνής μεσοεπιθετικός βρήκε τη λύση στις λεπτομέρειες που δεν του επέτρεπαν να επιστρέψει στα γκολ και πλέον είναι αποφασισμένος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα