ΠΑΟΚ: Με Σάστρε και Τσόλακ στην αποστολή για Βόλο, εκτός ο Βαρέλα (pic)

ΠΑΟΚ: Με Σάστρε και Τσόλακ στην αποστολή για Βόλο, εκτός ο Βαρέλα (pic)

bet365

Ο Ισπανός αμυντικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει στο Βόλο για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ. Μέσα ο Τσόλακ, έξω ο Βαρέλα.

Σε αντίθεση με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια του μέσα στο 2022 ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος (23/01, 17:15, COSMOTESPORT 1 HD) και σ’ αυτή συμμετέχει για πρώτη φορά το μοναδικό μέχρι στιγμής απόκτημα του «Δικεφάλου» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ζόαν Σάστρε.

Ο Ισπανός αμυντικός μετράει έξι προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, έχει αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού στο αυριανό παιχνίδι προκειμένου ο Λευτέρης Λύρατζης να πάρει ανάσες από τα συνεχόμενα 90λεπτα.

Στην αποστολή συμμετέχει κανονικά και ο Αντόνιο Τσόλακ, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, επιστρέφει μετά από καιρό ο Άντερσον Εσίτι (θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Στέφαν Σβαμπ), ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι μέσα στο 2022 ο Φερνάντο Βαρέλα έμεινε εκτός από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 20άδα που θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Βόλο είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς , Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιείρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Ζαμπά, Α. Ζίβκοβιτς , Άκπομ, Τσόλακ.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα