Πορτογαλικός Τύπος: «Ο Φιλίπε Σοάρες έκλεισε στον ΠΑΟΚ»

Πορτογαλικός Τύπος: «Ο Φιλίπε Σοάρες έκλεισε στον ΠΑΟΚ»

Πορτογαλικός Τύπος: «Ο Φιλίπε Σοάρες έκλεισε στον ΠΑΟΚ»

bet365

Νέα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφορικά με τη μεταγραφή του Φιλίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η ώρα που ο Πορτογάλος θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

Οι Πορτογάλοι το πήραν απόφαση και αρχίζουν να θεωρούν δεδομένη την πώληση του Φιλίπε Σοάρες από τη Μορεϊρένσε στον ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση, που αποκάλυψε το Gazzetta, παρέμενε ψηλά στην ατζέντα του Ζοσέ Μπότο, ο οποίος χειρίζεται αποκλειστικά όλες τις παραμέτρους της και τις διαπραγματεύσεις με τους παράγοντες της Μορεϊρένσε, ευελπιστώντας πως μέσα στις επόμενες ώρες θα έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση του 22χρονου μέσου.

«Ο Σοάρες έκλεισε ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ», γράφει σήμερα η πορτογαλική ιστοσελίδα «maisfutebol», τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τη Μορεϊρένσε μόλις ολοκληρωθούν και ο τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, ενώ στέκεται στο γεγονός ότι ο Φιλίπε Σοάρες θα τεθεί αντιμέτωπος στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον αδερφό του, Άλεξ, ο οποίος αγωνίζεται στο ΝΠΣ Βόλου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα