Ο ΠΑΣ έμεινε με έναν τερματοφύλακα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Ο ΠΑΣ έμεινε με έναν τερματοφύλακα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

bet365

Στον «Αγιαξ της Ηπείρου» υπάρχει πλέον μόλις 1 «ετοιμοπόλεμος» πορτιέρε για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό

Αυξάνονται συνεχώς τα προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Ολυμπιακού, καθώς μετά τον Περέα νοκ άουτ τέθηκε και ο Σούλης. Αυτόματα υπάρχει μεγάλο «θέμα» στη θέση «1», αφού εκτός του 27χρονου πορτιέρε για την αναμέτρηση του Φαλήρου δεν υπολογίζεται εκ νέου ο Λοντίγκιν.


Υπό αυτές τις συνθήκες μοναδικός «ετοιμοπόλεμος» γκολκίπερ της «πρώτης ομάδας» είναι 23χρονος ο Αθανασίου που φέτος δεν έχει αγωνιστεί, ενώ κατά μία σύμπτωση ντεμπουτάρισε στη Super League πέρσι τον Γενάρη κόντρα στους «ερυθρόλευκους», όταν στην ανάπαυλα της τότε αναμέτρησης αντικατέστησε τον Χουτεσιώτη.


Με βάσει το νέο πρωτόκολλο εάν ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει δηλώσει στη λίγκα 4 τερματοφύλακες και έχει μείνει μόνο με 1 τότε το παιχνίδι θα αναβληθεί, στην περίπτωση όμως που το έχει πράξει με 3 (Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σούλης) τότε το παιχνίδι θα διεξαχθεί, πάντα σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο κομμάτι.


Ετσι μέχρι στιγμής νοκ άουτ από το ματς της Κυριακής έχουν τεθεί οι Περέα, Μορέιρα, Λοντίγκιν, Ντομίνγκεθ, Σούλης, Πίρσμαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα