Βόλος - Απόλλων: Η τηλεοπτική κάλυψη, οι αποστολές και οι απουσίες για τη «μονομαχία» στο Πανθεσσαλικό

Newsroom
Βόλος - Απόλλων: Η τηλεοπτική κάλυψη, οι αποστολές και οι απουσίες για τη «μονομαχία» στο Πανθεσσαλικό

bet365

Ο Βόλος υποδέχεται το μεσημέρι (15.00) τον Απόλλωνα σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η τηλεοπτική κάλυψη και οι αποστολές τωμν δύο ομάδων.

Ο Βόλος κοντράρεται σήμερα το μεσημέρι (15.00, CS1HD) στο Πανθεσσαλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι Βολιώτες προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τον Αστέρα και φιλοδοξούν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Κώστας Μπράτσος υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Σοάρες και Μπαρτόλο. Ο πρώτος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο δεύτερος εξέτισε την αγωνιστική που μας πέρασε. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Ρινέρ και Νίνης. Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Κλέιμαν, Πουρίτα, Αλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Ρεγκατίν, Μεταξάς, Σιέλης, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Ο Απόλλων παραμένει χωρίς νίκη από τις 23 Οκτωβρίου 2021, όταν και είχε επικρατήσει 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά προέρχεται από τον σημαντικό βαθμό κόντρα στον Άρη. Οι Μπαξεβανίδης, Τσιλούλης, Ντομίνγκες, Λα Πάρα τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, ο Ντάουντα που δεν φαίνεται να υπολογίζεται έμεινε επίσης εκτός και η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελείται από τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Σαxλί, Σίγκνιεβιτς, Ιωαννίδη.

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 43 (17 ματς)
2. ΠΑΟΚ 34 (17 ματς)
3. ΑΕΚ 33 (17 ματς)
4. Παναθηναϊκός 27 (17 ματς)
5. ΠΑΣ Γιάννινα 27 (18 ματς)
6. ΟΦΗ 26 (18 ματς)
7. Αστέρας 23 (17 ματς)
8. Άρης 22 (17 ματς)
9. Παναιτωλικός 18 (17 ματς)
10. Βόλος 16 (17 ματς)
11. Λαμία 14 (17 ματς)
12. Ιωνικός 14 (17 ματς)
13. Ατρόμητος 10 (16 ματς)
14. Απόλλων 9 (15 ματς)

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:
- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν στους μεταξύ τους αγώνες.
- Τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
- Την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
- Την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

2. Από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος Super League-1 τρέχουσας περιόδου, σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 6/2021 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ (υπ’ αριθμ. 29/2021 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα