Βόλος: Επιστρέφουν οι Σοάρες και Μπαρτόλο για το ματς με τον Απόλλωνα

Newsroom
Βόλος: Επιστρέφουν οι Σοάρες και Μπαρτόλο για το ματς με τον Απόλλωνα

bet365

Δύο επιστροφές μετράει ο Κώστας Μπράτσος για την αυριανή (19/1) εξ αναβολής αναμέτρηση. Εκτός παραμένουν Ρινέρ και Νίνης.

Ο Βόλος υποδέχεται την Τετάρτη (19/1 - 15:00) στο Πανθεσσαλικό τον Απόλλωνα Σμύρνης σε εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Μπράτσο να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Σοάρες και Μπαρτόλο. Ο πρώτος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο δεύτερος εξέτισε την αγωνιστική που μας πέρασε. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Ρινέρ και Νίνης.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Κλέιμαν, Πουρίτα, Αλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Ρεγκατίν, Μεταξάς, Σιέλης, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα