Ολυμπιακός: Με Φαντιγκά κόντρα στον Παναιτωλικό, έξω αρκετοί βασικοί

Ολυμπιακός: Με Φαντιγκά κόντρα στον Παναιτωλικό, έξω αρκετοί βασικοί

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Με Φαντιγκά κόντρα στον Παναιτωλικό, έξω αρκετοί βασικοί

bet365

Με νέο πρόσωπο τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τετάρτης (19/1, 15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, «κόπηκαν» οι Βατσλίκ, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά και Μασούρας.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Τετάρτη (19/1, 15:00, CS2) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο 21 ετών Γάλλος μεσοεπιθετικός Μπαντιουγκού Φαντικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς, όπως τους Βατσλίκ, Μανωλά, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά και Μασούρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουχαλάκης είναι τραυματίας, οι Κούντε, Ροντρίγκες, Σισέ, Ονιεκούρου και Αγκιμπού βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα, ενώ δεν υπολογίζονται Μάρκοβιτς - Σεμέδο.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε τους παρακάτω παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα