«Ο Μπαρκόκ της Αϊντραχτ απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ» (vid)

«Ο Μπαρκόκ της Αϊντραχτ απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ» (vid)

Newsroom
«Ο Μπαρκόκ της Αϊντραχτ απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ» (vid)

bet365

Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ο 23χρονος Μαροκινός μέσος της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης απάντησε αρνητικά σε πρόταση της ΑΕΚ.

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού μέσου και έχει τεράστια ανάγκη την απόκτησή του ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα της Νις ήταν δύσκολη εξ αρχής, ενώ στην Ένωση εξετάζουν κι άλλες επιλογές.

Σύμφωνα με την Bild μια περίπτωση για την οποία έκανε κρούση η ΑΕΚ ήταν ο Αϊμέν Μπαρκόκ, ο 23χρονος Μαροκινός μέσος της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, του οποίου μάλιστα το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, ο Μπαρκόκ απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ, ενώ το ίδιο είχε κάνει και με την πρόταση που είχε από την Μπόχουμ.

Ο ύψους 1,89μ. Μαροκινός χαφ είναι 14 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα και μάλιστα αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα. Ταλαιπωρήθηκε τελευταία από κορονοϊό αλλά αναμένεται να επιστρέψει για το ματς με την Γκαμπόν που ακολουθεί.

Ο Μπαρκόκ δεν αποτελεί βασική επιλογή στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, έχοντας πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν έξι συμμετοχές. Τη μία από αυτές στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα