Βιτάλ: «Δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε»

Newsroom
Βιτάλ: «Δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε»

bet365

Ο Ματέους Βιτάλ ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έδειξε πως σήμερα ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν είχε τον έλεγχο του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει με το 0-0 να μένει ως το τέλος. Μετά την λήξη του ντέρμπι ο Ματέους Βιτάλ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε σχετικά:

Για το πως είδε το ματς και αν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι: «Ναι, ναι. Γενικά θα έλεγα πως παίξαμε καλύτερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν περίπλοκο, στο δεύτερο τα πήγαμε καλύτερα, με περισσότερη κατοχή αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν του άρεσε το γεγονός πως στο δεύτερο μέρος η ομάδα ήταν κυριαρχική και της έλειψε μόνο η τελική πάσα: «Δυστυχώς η πανδημία, ο κορονοϊός επηρεάζει όχι μόνο εμάς, αλλά όλες τις ομάδες. Δείξαμε πως έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος για το δεύτερο μέρος γιατί δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι, φτάσαμε κοντά στο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Η αλήθεια είναι πως έχουμε μπροστά μας ένα μαραθώνιο παιχνιδιών, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, την ίδια συγκέντρωση. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να κάνουμε το καλύτερο και να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα