Αναστασίου: «Είχα πει στον Μεντόσα πως θα σκοράρει» (vid)

Newsroom
Αναστασίου: «Είχα πει στον Μεντόσα πως θα σκοράρει» (vid)

bet365

Για σημαντική νίκη έκανε με την σειρά του λόγο ο Γιάννης Αναστασίου με τον τεχνικό του Παναιτωλικού να αναφέρει πως είχε πει στους παίκτες του πως ήθελε το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ.

Μεγάλη ανατροπή και ακόμα μεγαλύτερη νίκη για τον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να επικρατούν της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι πως αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να το πιστέψουμε. Μπροστά η ΑΕΚ έχει ικανότητα. Θέλει και λίγο τύχη. Πέρυσι επιθετικά η ομάδα είχε δυο γκολ, τώρα έχει δυο διπλά. Τα παιδιά δουλεύουν».

Για το σπουδαίο γκολ του Μεντόσα «αποκάλυψε» τη συνομιλία τους: «Μου είχε πει πως αν κερδίσουμε πέναλτι θα το χτυπήσει και του είπα πως δεν θα χρειαστεί γιατί θα σκοράρει στην εξέλιξη του αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα