Μπράμπετς: «Ντροπιαστικό το ότι έχουμε χάσει 4 βαθμούς από τον Απόλλωνα» (vid)

Newsroom
Μπράμπετς: «Ντροπιαστικό το ότι έχουμε χάσει 4 βαθμούς από τον Απόλλωνα» (vid)

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς εμφανίστηκε απογοητευμένος με το 0-0 στη Ριζούπολη και ανέφερε πως είναι ντροπιαστικό για τους «κίτρινους» να έχουν χάσει 4 βαθμούς από τον Απόλλωνα.

Ο Άρης δεν μπόρεσε και πάλι να επικρατήσει του Απόλλωνα φέτος με το 0-0 να παραμένει στη Ριζούπολη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Δυστυχώς, αν κοιτάξω πίσω, βλέπω ότι χάσαμε 4 βαθμούς με αυτόν τον αντίπαλο, κάτι που είναι ντροπιαστικό για εμάς. Φυσικά, ήταν προετοιμασμένοι, αλλά κι εμείς δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που βρίσκουμε ή και να δημιουργήσουμε περισσότερες»

Για το αν νιώθει πίεση ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για την βαθμολογική απόσταση από τα πλέι οφ: «Υπάρχουν αρκετά ακόμη παιχνίδια πριν την έναρξη των play-off αλλά θα πρέπει να παίζουμε με βάση την πραγματική μας αξία, αν θέλουμε να πετύχουμε νίκες και να μπούμε στα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα