Λουτσέσκου: «Έτσι χτίζεται η νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε» (vid)

Λουτσέσκου: «Έτσι χτίζεται η νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε» (vid)

Newsroom
Λουτσέσκου: «Έτσι χτίζεται η νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε» (vid)

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ σε βάρος των Κρητικών και στάθηκε στο μηδέν που κράτησε η ομάδα του στην άμυνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε μετά το 3-0 επί του ΟΦΗ:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς, μια καλή ομάδα που πιέζει ψηλά, έχει καλή νοοτροπία, πολύ επικίνδυνη ομάδα. Καταφέραμε να κερδίσουμε το πέναλτι σε κόντρα επίθεση. Ο ΟΦΗ άφησε κενά στη συνέχεια, στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει. Είμαι χαρούμενος που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Είναι σημαντικό boost για την αυτοπεποίθησή μας. Έτσι χτίζεται η νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το αν βρίσκει ρυθμό ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω η εικόνα του παιχνιδιού είναι πολύ ξεκάθαρη. Το γεγονός ότι υποφέραμε σε κάποια σημεία του πρώτου ημιχρόνου είναι ότι ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα φρέσκος. Αν βγάλω από το παιχνίδι το γεγονός πώς χάσαμε μια μπάλα στο χώρο του κέντρου δεν είχαμε κάποιον άλλον κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με ένα διαφορετικό πλάνο, σκοράραμε με το πέναλτι και είμαι πολύ ικανοποιημένος που για δεύτερο παιχνίδι δεν δεχθήκαμε γκολ και γενικά είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα δείχνει να πηγαίνει στον δρόμο που θέλουμε, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για τον Κούρτιτς: «Δεν θα στοιχημάτιζα να είναι πρώτος σκόρερ, παρ' όλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος που σκοράρει και μας βοηθάει να κερδίζουμε. Είμαι γενικότερα χαρούμενος για τις ασίστ και για την δουλειά των παικτών μου. Γενικά είναι η δική τους δουλειά αυτή που φέρνει τις νίκες. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος να βλέπω την ομάδα να μπαίνει με την νοοτροπία ότι θα έρθει η νίκη».

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ μια νίκη με τέτοιο σκορ: «Μια μεγάλη βελτίωση. Ψυχολογική βελτίωση, υπάρχει πολύ περισσότερη υπομονή από την ομάδα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι αυτό της Τετάρτης και δεν βλέπουμε αν υπάρχουν άλλα παιχνίδια πέρα από αυτό που έχουμε μπροστά μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα