Γκρότε: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε γιατί παίξαμε σαν λιοντάρια» (vid)

Newsroom
Γκρότε: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε γιατί παίξαμε σαν λιοντάρια» (vid)

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του μίλησε ο Μάρκο Γκρότε με τον τεχνικό του Απόλλωνα να αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν σαν λιοντάρια.

Ο Μάρκο Γκρότε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη που έληξε χωρίς γκολ, ανέφερε τα εξής: «Παίξαμε καλύτερα σήμερα, μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα γιατί παίξαμε σαν λιοντάρια. Είμαι ευχαριστημένος με τον έναν βαθμό και θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για τις αλλαγές στα συστήματα: «Συνέχισα το 4-4-2 από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν βολικό στον αγώνα το 4-3-3, αλλά μπορούμε να δούμε πολλά στην συνέχεια ανάλογα τον αντίπαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα