ΑΕΚ: Έτοιμη για Παναιτωλικό, επιστροφή στο ξενοδοχείο χωρίς να ανακοινώσει αποστολή ο Γιαννίκης

ΑΕΚ: Έτοιμη για Παναιτωλικό, επιστροφή στο ξενοδοχείο χωρίς να ανακοινώσει αποστολή ο Γιαννίκης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμη για Παναιτωλικό, επιστροφή στο ξενοδοχείο χωρίς να ανακοινώσει αποστολή ο Γιαννίκης

bet365

Η ΑΕΚ επιστρέφει για πρώτη φορά με τον Αργύρη Γιαννίκη στο ξενοδοχείο ενόψει εντός έδρας αγώνα. Χωρίς απρόοπτα η τελευταία προπόνηση πριν τον Παναιτωλικό. Δεν ανακοίνωσε 20αδα ο Γιαννίκης, ποια τα πλάνα του.

Η ΑΕΚ αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (16/1 - 17:15) ξεκινάει ένα πρόγραμμα συνεχόμενων και απαιτητικών αγώνων που θα καθορίσουν πολλά για την πορεία της ως το τέλος της σεζόν. Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, εκτός από μεγαλύτερη διάρκεια στο καλό διάστημα και την εξέλιξη στο πρότζεκτ, ο Γιαννίκης θέλει φυσικά να δει από τους παίκτες του να παίρνουν το τρίποντο, κάτι που θα τους βοηθήσει να μειώσουν προσωρινά στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή, περιμένοντας έπειτα το αποτέλεσμα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε πως η αυριανή αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών καθώς η Ένωση δεν κάνει χρήση του ορίου των 1.000 θεατών, παραμένοντας σταθερή στη θέση της.

Για πρώτη φορά επί ημερών Γιαννίκη, η ΑΕΚ παραμονή εντός έδρας παιχνιδιού θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Με απόφαση του 41χρονου κόουτς μετά την τελευταία προπόνηση την παραμονή των εντός έδρας αγώνων οι παίκτες ήταν ελεύθεροι να πάνε στα σπίτια τους, επιστρέφοντας ανήμερα του ματς το πρωί στα Σπάτα για την ενεργοποίηση και την προετοιμασία για το παιχνίδι. Λόγω όμως της ώρας έναρξης της αναμέτρησης που είναι νωρίς το απόγευμα, αποφασίστηκε μετά τη σαββατιάτικη προπόνηση στα Σπάτα η αποστολή να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο για την καλύτερη ξεκούραση των παικτών.

Ο Γιαννίκης πάντως δεν ανακοίνωσε 20αδα. Όπως είναι γνωστό, δεν είναι διαθέσιμοι ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος συνεχίζει το χαλαρό ατομικό του πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, και ο τιμωρημένος Ντάμιαν Σιμάνσκι που εκτίει μια αγωνιστική λόγω καρτών. Όπως αναλύσαμε και χθες, ο Γιαννίκης έχει δύο επιλογές για τη μεσοεπιθετική γραμμή λόγω της απουσίας του Αραούχο. Είτε να πάει με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή, τους Λιβάι Γκαρσία ή Τσούμπερ αριστερά, τον Άμραμπατ δεξιά και τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο, είτε να χρησιμοποιήσει τον Άμραμπατ στην κορυφή, με τους Λιβάι Γκαρσία και Τσούμπερ στα «φτερά» και τον Μάνταλο σε ρόλο δεκαριού. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα πλάνα του Γιαννίκη.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε για ακόμη μια μέρα το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Ζίγκα Λάτσι έκανε ατομικό λόγω της θλάσης που έχει υποστεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα