Λιβάι Γκαρσία: «Δουλεύουμε σκληρά για να γίνουμε μια συγκροτημένη ομάδα»

Λιβάι Γκαρσία: «Δουλεύουμε σκληρά για να γίνουμε μια συγκροτημένη ομάδα»

Newsroom
Λιβάι Γκαρσία: «Δουλεύουμε σκληρά για να γίνουμε μια συγκροτημένη ομάδα»

bet365

Ο 24χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε για τη δουλειά που γίνεται με τον Αργύρη Γιαννίκη στις προπονήσεις προκειμένου το σύνολο να αποκτήσει ομοιογένεια και αυτό να βγει και στο γήπεδο.

Όσα είπε ο Λιβάι Γκαρσία στην Cosmote TV ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

Για την ατομική ποιότητα που υπάρχει στην επιθετική γραμμή κι αν θεωρεί ότι έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν και αυτοματισμούς μεταξύ τους:

Κάνουμε πολλά πράγματα στις προπονήσεις. Ακόμη προσπαθούμε να τα περάσουμε στο παιχνίδι μας. Αλλά η φυσική ποιότητα πάντα φέρνει και μια «σύνδεση». Μερικές φορές μπορεί να βλέπεις κάποιες εκλάμψεις της, αλλά εμείς δουλεύουμε για να το κάνουμε ακόμη καλύτερα.

Για την προσαρμογή σε αυτά που τους ζητάει ο προπονητής:

Όπως ξέρουμε, έχουμε αλλάξει προπονητή, είναι κάτι στο οποίο προσαρμοζόμαστε. Προσωπικά, προσπαθώ να φέρω στο παιχνίδι αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Οπότε το πώς προπονούμαστε είναι και το πώς παίζουμε. Κυρίως πρόκειται για βασικά πράγματα, αλλά μας βοηθούν πολύ. Δουλεύουμε σκληρά, να γίνουμε «ένα», να γίνουμε μια συγκροτημένη ομάδα.

Για το εντυπωσιακό άλμα του στο γκολ που είχε πετύχει στο Αγρίνιο εναντίον του Παναιτωλικού, στο ματς του πρώτου γύρου:

Ναι, θυμάμαι το γκολ. Ακόμη μου στέλνουν memes και μηνύματα γι’ αυτό. Το γκολ αυτό θα είναι στη μνήμη μου για πάντα. Είναι ένα γκολ που μου δίνει ώθηση και ελπίζω να πετύχω κι άλλα γκολ. Όμως, ο κύριος στόχος είναι πάντα οι τρεις βαθμοί.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα