G-Betting: Με το goal/goal στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

G-Betting G-Betting
G-Betting: Με το goal/goal στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα τρία σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten και το ντέρμπι αιωνίων να ξεχωρίζει.

Συνέχεια στην 18η αγωνιστική της Superleague Interwetten και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, με το ντέρμπι αιωνίων να κλέβει την παράσταση

Στις 17:15 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να ρίξει τη διαφορά από τους Πειραιώτες. Η Ένωση μεσοεπιθετικά έχει τις λύσεις με Τσούμπερ, Άμραμπατ, Μάνταλο και Λιβάι να βρει πάνω από ένα γκολ, ενώ οι Αγρινιώτες μπορούν να βρουν τις ευκαιρίες τους λόγω της αμυντικής γραμμής της ομάδας του Γιαννίκη που έχει μερικά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της. Το να νικήσει η ΑΕΚ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 3.25 στην Interwetten.

k

Την ίδια ώρα o ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο οποίος παίζει ματς ζωής και θανάτου κάθε αγωνιστική πλέον, αφού βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Δύσκολο το προγνωστικό για σημείο, όμως το γεγονός πως οι Περιστεριώτες δεν εμπνέουν καμιά σιγουριά στην άμυνα και 2 από τα 3 τελευταία παιχνίδια τους έληξαν over 2.5, τότε το over 2.5 στο 2.35 είναι μια επιλογή που αξίζει.

m

Τέλος στο ματς που τραβά πάνω του ολα τα βλέμματα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αρκετές απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα (Αγκιμπού, Κουντέ, Σισε, Γκάρι, Ονιεκούρου), ενώ λείπει και ο Μπουχαλάκης. Οι πράσινοι δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι φέτος στην έδρα τους, όμως ο Ολυμπιακός είναι αήττητος μέχρι στιγμής. Το goal/goal στο 1.95 αποτελεί μια επιλογή με καλές πιθανότητες.

x

Οι επιλογές της G-Betting

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting