ΑΕΚ: Δράμα για Νταντσένκο, έχασε τη γυναίκα του σε τροχαίο τη μέρα που πήρε μεταγραφή στη Ζόρια

ΑΕΚ: Δράμα για Νταντσένκο, έχασε τη γυναίκα του σε τροχαίο τη μέρα που πήρε μεταγραφή στη Ζόρια

Newsroom
ΑΕΚ: Δράμα για Νταντσένκο, έχασε τη γυναίκα του σε τροχαίο τη μέρα που πήρε μεταγραφή στη Ζόρια

bet365

Δραματικές στιγμές για τον Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος τη μέρα που ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από την ΑΕΚ στη Ζόρια, έχασε τη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Οδησσό.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσε τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στη Ζόρια για ενάμιση χρόνο, με την ουκρανική ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ωστόσο, η σημερινή μέρα για τον 27χρονο Ουκρανό μπακ είναι μέρα θλίψης καθώς όπως μεταδίδουν τα ουκρανικά Μέσα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα η σύζυγός του λίγο έξω από την Οδησσό.

Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό. Όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ρεπορτάζ συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας και υπέστη σημαντικές ζημιές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανέσυραν το σώμα μιας γυναίκας. Όπως διαπιστώθηκε αυτή ήταν η Βικτόρια Νταντσένκο, σύζυγος του Ουκρανού ποδοσφαιριστή, η οποία, όπως τονίζεται, είναι νεκρή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σύζυγος του Νταντσένκο είχε μεταφέρει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Οι άνθρωποι της Ζόρια επιβεβαίωσαν στην ΑΕΚ το τραγικό συμβάν, τονίζοντας πως ο Νταντσένκο έμαθε για το δυστύχημα της συζύγου του αμέσως μετά τις υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα