Ολυμπιακός: Το κλειδί για να δώσει το ΟΚ από τον Γενάρη για Φαντινγκά η Παρί (vid)

Ολυμπιακός: Το κλειδί για να δώσει το ΟΚ από τον Γενάρη για Φαντινγκά η Παρί (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το κλειδί για να δώσει το ΟΚ από τον Γενάρη για Φαντινγκά η Παρί (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός έπεισε την Παρί Σεν Ζερμέν να αφήσει τον Φαντινγκά από τον Γενάρη με ένα deal το οποίο περιλαμβάνει ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά είχε συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη τον οποίο είχε τσεκάρει και εντοπίσει. Ο λόγος φυσικά για τον νεαρό χαφ και πρώην παίκτη της Παρί, Μπαντιουνγκού Φαντινγκά. Το συμβόλαιο για τον παίκτη έως το 2026 είχε ήδη δρομολογηθεί, ωστόσο το ερωτηματικό ήταν εάν ο παίκτης θα ενσωματωνόταν στον Ολυμπιακό από τον Γενάρη ή από το καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να τα βρουν με την Παρί Σεν Ζερμέν προσφέροντας ένα ποσοστό μεταπώλησης (το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πλησιάζει το 20%) για τον παίκτη. Και με αυτόν τον τρόπο έκαμψαν τις όποιες τελευταίες αντιστάσεις των Παριζιάνων που έτσι και αλλιώς είχαν βάλει σε διαδικασία παραχώρησης τον Φαντινγκά. Μάλιστα σύμφωνα με τις γαλλικές πηγές η διαπραγμάτευση των εμπλεκόμενων πλευρών πήρε λίγο παραπάνω για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Μέχρις ότου να πειστεί δηλαδή η Παρί να δώσει το ΟΚ για να πιάσει Λιμάνι ο Φαντινγκά από τον Γενάρη.

Ένας Φαντινγκά που στον Ολυμπιακό πήρε πιο καλό συμβόλαιο από αυτό που είχε στην Παρί. Για την... ιστορία πάντως στο αγωνιστικό σκέλος ο Φαντινγκά περισσότερο έχει παίξει οκτάρι στην καριέρα του αλλά έχει αγωνιστεί και δεκάρι αλλά και αριστερός εξτρέμ. Και όπως διευκρίνισε ο Πέδρο Μαρτίνς θα δουλεύει με την α' ομάδα και θα παίζει στη β' ομάδα και φυσικά μετά θα προχωρήσει ανάλογα με την εξέλιξή του.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα