Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Τσιλούκη, Ντομίνγκες και Γιακιμόφσκι κόντρα στον Άρη

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Τσιλούκη, Ντομίνγκες και Γιακιμόφσκι κόντρα στον Άρη

bet365

Επιστροφές, αλλά και απουσίες μετράει ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα, Μάρκο Γκρότε ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Με ήττα ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης ο Μάρκο Γκρότε με τον ΟΦΗ να περνάει μεσοβδόμαδα νικηφόρα με 3-0 από τη Ριζούπολη. Επόμενο ματς για την Ελαφρά Ταξιαρχία το σαββατιάτικο (15/1 - 19:30) εντός έδρας με τον Άρη, για το οποίο επιστρέφουν τόσο ο Τουτουαρίμα όσο και ο Μπαξεβανίδης.

Αντίθετα δεν είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Γιακιμόφσκι, οι ανέτοιμοι Τσιλούλης και Ντομίνγκες, ενώ εκτός έμεινε και ο Ντάουντα.

Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους Σορκάν, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Γιαννιώτη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σίνιεβιτς, Ιωαννίδη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα