ΟΦΗ: Όλοι μέσα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
ΟΦΗ: Όλοι μέσα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Μαρινάκη και Μεγιάδο ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ο ΟΦΗ πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με καλή ψυχολογία για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (15/1 - 19:30). Στα θετικά επίσης για τον Νίκο Νιόπλια το γεγονός ότι υπολογίζει ξανά στους Μαρινάκη και Μεγιάδο. Εκτός φυσικά είναι ο Επασί που απουσιάζει με τις υποχρεώσεις του Καμερούν στο Κόπα Άφρικα.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι εξής 23 ποδοσφαιριστές: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Neira, Λυμπεράκης, Castaignos, De Guzman, Διαμαντής, Kamau, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Mellado, Nabi, van Duinen, Βούρος, Durmishaj, Gallegos, Toral, Selimovic.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα