«Ο Μπαρμπόσα θα δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ»

«Ο Μπαρμπόσα θα δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ»

Newsroom
«Ο Μπαρμπόσα θα δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ»

bet365

Στη Γαλλία θεωρούν βέβαιη τη μετακίνηση του Ντανίλο Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα ο οποίος ανήκει στη Νις και αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην Παλμέιρας αποτελεί μια περίπτωση που υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ωστόσο δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.

Οι «κιτρινόμαυροι» ναι μεν έχουν ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο, υπογραμμίζοντας πως δεν βρίσκονται σε καμία διαπραγμάτευση με τη Νις ούτε σε καμία απολύτως επαφή με τη γαλλική ομάδα αυτή τη στιγμή, ωστόσο στη Γαλλία θεωρούν βέβαια τη μετακίνηση του παίκτη στην Ένωση.

Συγκεκριμένα η«nice-premium» τονίζει πως ο Μπαρμπόσα δεν υπολογίζεται από τη γαλλική ομάδα και ότι σύντομα θα ενταχθεί στους «κιτρινόμαυρους» με τη μορφή δανεισμού.

«Ενας ακόμη Βραζιλιάνος που πρέπει να φύγει από την ομάδα, μια ακόμη αποτυχία, είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα. Ο παίκτης που κάποτε έλαμψε με την Μπράγκα στην Πορτογαλία χάθηκε στην Βαλένθια, στην Μπενφίκα και στην Σταντάρ Λιέγης. Κόστισε την ομάδα της Ριβιέρας 12 εκατομμύρια ευρώ το 2018. Φόρεσε την κοκκινόμαυρη φανέλα 49 φορές, όμως δεν έδειξε ότι άξιζε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν. Ο Μπαρμπόσα επέστρεψε στη Βραζιλία πριν από έναν χρόνο. Επιστρέφοντας στην Γαλλία στις αρχές του Ιανουαρίου θα δοθεί δανεικός εκ νέου, αυτή τη φορά στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι πριν από μερικές ημέρες η «L Equipe» με δημοσίευμά της αποκάλυψε ότι η Ένωση είναι «ζεστή» για την απόκτηση του Μπαρμπόσα, με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα