L' Equipe: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πολύ για τον δανεισμό του Μπαρμπόσα»

L' Equipe: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πολύ για τον δανεισμό του Μπαρμπόσα»

Newsroom
L' Equipe: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πολύ για τον δανεισμό του Μπαρμπόσα»

bet365

Για την απόκτηση του Ντανίλο Μπαρμπόσα με τη μορφή δανεισμού από τη Νις ενδιαφέρεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία.

Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα που ανήκει στη Νις και αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην Παλμέιρας αποτελεί μια περίπτωση που υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ωστόσο δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.

Πριν από μερικές ημέρες, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν την κατάσταση σχετικά με τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο, υπογραμμίζοντας πως δεν βρίσκονται σε καμία διαπραγμάτευση με τη Νις ούτε σε καμία απολύτως επαφή με τη γαλλική ομάδα αυτή τη στιγμή.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «L Equipe» αναφέρει ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπαρμπόσα, με τη μορφή δανεισμού, όπως και η γαλλική εφημερίδα «Nice Matin» επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Βραζιλιάνο άσο.

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πολύ για τον δανεισμό του Ντανίλο Μπαρμπόσα, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Νις, ο 25χρονος μόλις πέρασε εννέα μήνες ως δανεικός στην Παλμέιρας, με τους Αετούς να ψάχνουν διέξοδο», τονίζει το σχετικό δημοσίευμα της «L' Equipe».

m

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα