Ροντρίγκο: «Φεύγω με καλά συναισθήματα, ο ΠΑΟΚ η πιο έντονη ομάδα που έχω αγωνιστεί»

Newsroom
Ροντρίγκο: «Φεύγω με καλά συναισθήματα, ο ΠΑΟΚ η πιο έντονη ομάδα που έχω αγωνιστεί»

bet365

Το αντίο του στον ΠΑΟΚ είπε ο Ροντρίγκο Σοάρες, με τον Βραζιλιάνο να αναφέρει πως ο «δικέφαλος του βορρά» είναι η πιο έντονη ομάδα που έχει αγωνιστεί.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ίσως και να αγωνίστηκε τελευταία φορά με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς είναι θέμα ημερών η αποδέσμευσή του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βραζιλιάνος μπακ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το ότι ήταν ένα ιδιαίτερο ματς για τον ίδιο: «Αρχικά καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, γιατί ήταν το τελευταίο μου. Είμαι χαρούμενο που κατάφερα να τελειώσω αυτή την πορεία στον ΠΑΟΚ με μια νίκη. Είναι πολλά τα συναισθήματα που έχω μέσα μου».

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Είναι αλήθεια ότι το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο για εμάς. Έπρεπε ο καθένας να βγάλει στο γήπεδο αυτό που πρέπει, αυτό κάναμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Για τα συναισθήματα με τα οποία αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω με καλά συναισθήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο έντονη ομάδα που έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου, ευχαριστώ τον προπονητή για τα καλά του λόγια, ήταν πάντα ειλικρινής απέναντι μου. Συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για εμένα είναι να φύγω, γιατί έχω και κάποια προβλήματα με την οικογένειά μου. Κρατάω τα θετικά, είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ και έχω μόνο καλά λόγια να πω για την ομάδα, για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα