ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Ζαμπά στον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Ζαμπά στον Λουτσέσκου

Newsroom
ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Ζαμπά στον Λουτσέσκου

bet365

Μόλις ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε κόντρα στον Παναιτωλικό, έφυγε... βολίδα για τον πάγκο και τον Ρουμάνο κόουτς.

Την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε σήμερα (12/1) ο Ζαμπά, που επέστρεψε στην ομάδα από τον δανεισμό του στη Βάσκο Ντε Γκάμα. Ο Βραζιλιάνος πέρασε ως αλλαγή κόντρα στον Παναιτωλικό (η προηγούμενη συμμετοχή του με τους Θεσσαλονικείς ήταν τον Σεπτέμβριο του 2020 σε ένα ματς κόντρα στην ΑΕΛ) και μάλιστα σκόραρε στις καθυστερήσεις, όπου διαμόρφωσε το μετέπειτα 2-0 υπέρ της ομάδας του.

Αμέσως μόλις βρήκε δίχτυα έτρεξε στον πάγκο του «Δικέφαλου» κι αγκάλιασε τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Οι δυο τους έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και έτσι αποτυπώθηκε πόσο πολύ ο 23χρονος έχει σε εκτίμηση τον Ρουμάνο προπονητή του.

,,..

...

....

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα