ΑΕΚ: Συμφωνία με Ινσούα για τη λύση συμβολαίου, υπογράφει στη Βελέζ

ΑΕΚ: Συμφωνία με Ινσούα για τη λύση συμβολαίου, υπογράφει στη Βελέζ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Συμφωνία με Ινσούα για τη λύση συμβολαίου, υπογράφει στη Βελέζ

bet365

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την οριστική αποδέσμευση του Εμάνουελ Ινσούα από την ΑΕΚ, με τον 30χρονο Αργεντινό μπακ να υπογράφει για δύο χρόνια στη Βέλεζ Σάρσφιλντ.

Η οριστική λύση στο θέμα της αποδέσμευσης του Εμάνουελ Ινσούα φαίνεται πως βρίσκεται τελικά καθώς ο 30χρονος Αργεντινός μπακ έφτασε σε κατ' αρχήν συμφωνία με την ΑΕΚ για τη λύση του συμβολαίου του και ετοιμάζεται να υπογράψει για δύο χρόνια στη Βελέζ Σάρσφιλντ, με την οποία είχε δώσει ήδη τα χέρια.

Όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ, το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ Ινσούα και ΑΕΚ για την αποχώρησή του από τους κιτρινόμαυρους. Μόλις αυτό συμβεί και επίσημα και πάρει την ελευθέρας στα χέρια του ο Ινσούα θα αποτελεί ως τον Δεκέμβριο του 2023 παίκτης της Βέλεζ Σάρσφιλντ. Πριν μερικές μέρες, με δηλώσεις του στο Gazzetta, ο αθλητικός διευθυντής του αργεντίνικου κλαμπ είχε τονίσει ότι περίμενε τον Ινσούα απλά να μείνει ελεύθερος από την Ένωση.

Κάπως έτσι πέφτουν οι τίτλοι τέλους στη σχέση της ΑΕΚ με τον Ινσούα, με τους κιτρινόμαυρους να αφαιρούν από πάνω τους ένα σημαντικό οικονομικό «αγκάθι» καθώς ο Αργεντινός μπακ δεν υπολογιζόταν και είχε συμβόλαιο για ακόμα ενάμιση χρόνο με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ. Μένει πλέον να οριστικοποιηθεί, ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή και με την επικείμενη αποχώρηση του Όλεγκ Νταντσένκο με τη μορφή δανεισμού στη Ζόρια καθώς οι επαφές ήταν πολύ προχωρημένες τελευταία. Ο Ινσούα αποχωρεί από την ΑΕΚ έχοντας πραγματοποιήσει 19 εμφανίσεις και μετρώντας μια ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα