Ελ Αραμπί: Η συγκρατημένη αισιοδοξία για deal και στο οικονομικό σκέλος

Ελ Αραμπί: Η συγκρατημένη αισιοδοξία για deal και στο οικονομικό σκέλος

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί: Η συγκρατημένη αισιοδοξία για deal και στο οικονομικό σκέλος

bet365

Το κλίμα στις επαφές της πλευράς του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό για το νέο συμβόλαιό του δείχνει πλέον να αλλάζει και στο οικονομικό σκέλος.

Πλην του νέου συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητά του αυτήν τη χρονική περίοδο και το νέο deal με τον έμπειρο στράικερ του. Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta η πλευρά του πεπειραμένου επιθετικού τα έχει βρει στο ζήτημα του χρόνου του συμβολαίου με τους Πειραιώτες αλλά όχι στο οικονομικό σκέλος.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο πως και εκεί τα δεδομένα πάνε να αλλάξουν προς τη θετική κατεύθυνση. Ότι οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει να πλησιάσουν σε μία συμφωνία που θα δρομολογήσει και την υπογραφή του 3ου συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας. Προκύπτει δηλαδή μία συγκρατημένη αισιοδοξία για τελική συμφωνία.

Εφόσον οι εξελίξεις είναι τελικά και οριστικά θετικές και πάμε σε υπογραφές τότε ο Ολυμπιακός θα οδηγηθεί σε μία ακόμα ανανέωση συμβολαίου, έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 10. Θυμίζουμε πως από το 2020 και μέχρι το 2021 ο Ολυμπιακός είχε ανανεώσει ή είχε κάνει νέα συμβόλαια εάν θέλετε με Παπέ Σισέ, Μαντί Καμαρά, Θανάση Ανδρούτσο, Μάριο Βρουσάι, Γιώργο Μασούρα, Ματιέ Βαλμπουενά, Βασίλη Σουρλή, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Κώστα Τζολάκη, Ρούμπεν Σεμέδο και Ουσεϊνού Μπα.

Ο Ελ Αραμπί φέτος στον Ολυμπιακό έχει 25 συμμετοχές. Έχει βάλει 14 γκολ στο σύνολο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα