Ολυμπιακός: Τα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το σχήμα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το σχήμα

bet365

Ο Ολυμπιακός έχοντας χτυπηθεί ξανά από κορονοϊό ελπίζει να πάει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ουδείς δεν μπορεί να γνωρίζει και να προδικάσει το τι θα βγάλουν τα αποτελέσματα των τεστ στον Ολυμπιακό στον τελευταίο έλεγχο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ας δούμε λοιπόν το τι δεδομένα έχουμε σε σχέση με το επερχόμενο παιχνίδι.

Το περασμένο Σάββατο εντοπίστηκαν 7+ κρούσματα κορονοϊού στον Ολυμπιακό και έτσι αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Την Κυριακή δεν έγινε προπόνηση και ουσιαστικά η δουλειά στον Ρέντη άρχισε τη Δευτέρα κάτω από αυστηρούς ελέγχους και με συνεχόμενα τεστ, όπως έτσι και αλλιώς θα συνέβαινε.

Σχετικά με τους απόντες ο τραυματίας Μπουχαλάκης δεν αναμένεται να δώσει το παρών στο ντέρμπι ενώ θα πρέπει να διαπιστωθεί και το επίπεδο ετοιμότητας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Δεν είναι μόνο αυτά τα θέματα όμως. Θα πρέπει να αποσαφηνιστεί και το status των Ανδρούτσου, Λαλά και Λόπες. Να θυμίσουμε πως πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ολυμπιακός είχε τέσσερα κρούσματα covid-19. Όπως επίσης πως εκτός πλάνων θα συνεχίσουν να είναι οι Σεμέδο και Μάρκοβιτς.

Με άλλα λόγια τα προβλήματα του Μαρτίνς δεν είναι και λίγα ανεξάρτητα από το τι θα δείξουν τα τελευταία τεστ πριν τον Παναθηναϊκό. Ποιοι θα είναι αυτοί που μπορούν να γυρίσουν; Ανάλογα με το επίπεδο ετοιμότητας μπορεί να είναι κάποιοι εκ των Σωκράτη, Ανδρούτσου, Λαλά και Λόπες. Όχι όλοι, απλά ορισμένοι εξ αυτών.

Γενικότερα τα περισσότερα θέματα του Ολυμπιακού στο αγωνιστικό πεδίο έχουν να κάνουν με την άμυνα. Η απουσία του Μπουχαλάκη βέβαια μπορεί να επηρεάσει και τη διάταξη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο Μαρτίνς μπορεί να είχε ως βασική αρχική επιλογή το 4-3-3, αλλά χωρίς τον Κρητικό χαφ δεν είναι σαφές πώς μπορεί να του βγει αυτό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα