Χουάνκαρ: «Μακάρι να μείνω, να κάνουμε τον Παναθηναϊκό να ονειρευτεί ξανά»

Χουάνκαρ: «Μακάρι να μείνω, να κάνουμε τον Παναθηναϊκό να ονειρευτεί ξανά»

Κώστας Ζάλιαρης
Χουάνκαρ: «Μακάρι να μείνω, να κάνουμε τον Παναθηναϊκό να ονειρευτεί ξανά»

bet365

Ο Χουάνκαρ μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά και το φετινό καλοκαίρι, αναλύοντας όλα όσα έχει βρει και απολαμβάνει στο «τριφύλλι» και τονίζοντας τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ισπανός φουλ μπακ των «πράσινων» παραχώρησε συνέντευξη στο panenka.org, αναφέρθηκε λιτά στο θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος στον Παναθηναϊκό για την επιθυμία του να συνεχίσει με την πράσινη φανέλα και σχολίασε πως: «είναι ένας μεγάλος σύλλογος που του αξίζει να βρεθεί ξανά στην Ευρώπη».

«Η δική μου επιθυμία είναι να παραμείνω στην ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί κι έτσι ως επαγγελματίας θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή» είπε αρχικά επί προσωπικού, ενώ, για το γεγονός πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να χριστεί σκόρερ και έχει αρκεστεί στα γεμίσματα ακριβεία από αριστερά, σχολίασε:

«Και το γκολ είναι πολύ κοντά, έρχεται σιγά – σιγά αλλά είμαι κυρίως παίκτης που θα δώσω την ασίστ...».

Για τον πρώτο του καιρό στην Αθήνα και τους «πράσινους», ανέφερε:

«Όταν έφτασα από την Μάλαγα στον Παναθηναϊκό η κατάσταση με είχε επηρεάσει πάρα πολύ με όσα είχαν συμβεί τότε σ' εκείνη την ομάδα, όμως έφτασα εδώ ενθουσιασμός για το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε. Είμαι χαρούμενος γιατί και η χώρα μοιάζει πολύ με την Ισπανία. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη και η ευκαιρία ήταν τεράστια για εμένα».

Ερωτηθείς για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τις διαφορές του από τις υπόλοιπες ομάδες της Super League, ο Χουάνκαρ δήλωσε ότι: «Ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια πως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Και οικονομικά είναι πάνω απ' όλους και πιο δυνατός με τον κατάλληλο αγωνιστικό “εξοπλισμό” στο ρόστερ του για να παλέψει σε όλα τα μέτωπα», ενώ, θέλησε να εκφράσει την σκέψη όλων στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού»:

«Μακάρι κι εμείς να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη με πολλή δουλειά και ταπεινότητα. Είναι ο μεγάλος μας στόχος. Είναι δύσκολο όταν είσαι μεγάλη ομάδα να λείπεις τόσα χρόνια από την Ευρώπη, έχει αντίκτυπο και στους οπαδούς αυτό. Ο σύλλογος είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα πριν από χρόνια, όμως τώρα έχει σωστή δομή. Είναι σοβαρό το κλαμπ. Πληρώνει κανονικά. Έχει τα πάντα και αξίζει να αλλάξει ξανά το στάτους του. Δουλεύουμε όλοι μαζί για να μπορεί ο Παναθηναϊκός να ονειρευτεί ξανά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα